menu close menu

 

Moja pot…

Po Srednji zdravstveni šoli Novo mesto, sem bila del zdravstvenega tima v Zdravilišču Šmarješke Toplice. Spoznala sem se s terapevtsko masažo in limfno drenažo po poškodbah skeleta. Tam sem začutila svoje poslanstvo kot maserka.

Pot me je vodila na Pedagoško fakulteto Maribor, istočasno pa sem bila zaposlena v Medicinsko-rekreacijskem centru Fontana. Moja želja po znanju je rastla. Vpisala sem se v šolo tui-ne masaže, kjer sem se spoznala z akupresuro in kitajsko filozofijo pogleda na človeka in zdravje. Tam sem dobila manjkajoči del sestavljanke, da je bolečina lahko manjka na ostalih nivojih telesa (misli, čustva, energije). Sodelovala sem z Društvom distrofikov Slovenije in delala v njihovem rehabilitacijskem centru v Izoli, v Domu dva topola. Tam sem se spoznala z masažo invalidov. Ob njih sem se naučila, kako malo potrebujejo nekateri, da svoje življenje živijo radostno in polno.

Po končani Pedagoški fakulteti, ki mi je dala znanje predvsem iz psihologije in komunikacije z ljudmi, sem se odločila, da se predam poklicu maserke. in tako je leta 2008 nastal masažni studio ALEIRA GANA.

Od 2011 sem pridobila naziv limfterapevt v Dr.Vodder institut v Walchsee-ju. Izvajam kombinirano dekongestivno terapijo limfedemov. Tako so v moje življenje prišli tudi onkološki bolniki.
V 15.ih letih sem spoznala, da je masaža lahko mnogo več od gnetenja mišic. Lahko je tudi iskanje miru posameznika, umik v sebe, kjer boste našli skrita sporočila, ki nam jih daje telo.

Tako je glavno mesto prevzela v masažnem studiu ročna limfna drenaža, ki je namenjena kot podpora zdravju in v terapevtske namene. In še ena posebnost je 50minutna masaža hrbta, kjer uporabljam kombinacijo vseh znanj, ki sem jih nabirala v dvajsetih letih svojega dela.

Vabljeni, da pridete po svojo izkušnjo v ALEIRA GANO.

Za vse informacije nas pokličite na telefon 031 603 643 ali nam pišite g.anamarija@gmail.com

Anamarija Gregorčič

Darilni boni

Darilni boni

Za Vas spoštovane stranke, smo pripravili darila, v obliki darilnih bonov, za vsako priložnost. Rojstni dnevi, poroke, prazniki, drobne pozornosti so priložnosti, ko lahko najdražjim podarite masažo. Naročila in informacije: 031 603 643 .

Limfna drenaža in kompresijsko povijanje

Limfedem je zastajanje z beljakovinami bogate medcelične tekočine v tkivu, ki se navzven kaže kot oteklina.Navadno se pojavi na nogah ali rokah in pripadajočem delu trupa. Za uspešno preprečevanje in odpravo limfedema je ključnega pomena pravočasno in pravilno izbrana terapija.

Pokličite nas

Pokličite nas

Za informacije, rezervacije in vprašanja nam lahko pišete na g.anamarija@gmail.com ali pokličete na telefon 031 603 643.